Vochtprobleem in uw woning? Wat zijn de oplossingen?

Ruikt uw huis muf? Ziet u kringen op de muren? Of merkt u schimmelplekken? Dan heeft u te maken met   een vochtprobleem in uw huis.  U wacht dus beter niet te lang om hiervoor deskundige hulp in te schakelen. Water-Dicht is de ervaren vochtbestrijder bij diverse vochtproblemen in uw huis.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Vochtproblemen bestrijden

Met onze jarenlange kennis en ervaring, zijn wij zeer bedreven in het bestrijden van alle soorten vochtproblemen. Veel Belgische woningen hebben bijvoorbeeld last van een vochtige kelder. Om het vocht in uw kelder aan te pakken starten wij steevast met een gratis vochtdiagnose. Wij analyseren de ernst van de situatie is en onderzoeken hoe de natte muren in uw kelder verder aangetast raken door vocht. Uiteraard is het ook belangrijk om te weten waar deze vochtproblemen vandaan komen. Na deze grondige diagnose krijgt u van ons een  offerte op maat .

Uw kelder waterdicht maken?

Bij vocht in de kelder kan Water-Dicht uw kelder waterdicht maken. De meest voorkomende manier om vocht uit uw kelder te houden is een waterdichte cementering aanbrengen. Met gespecialiseerde materialen brengen wij  een waterdichte hechtingslaag aan en daarop leggen wij  twee mortellagen. Tot slot werken wij de muren af met een waterdichte elastische laag. U wilt geen vocht in uw kelder meer? Bel onmiddellijk naar Water-Dicht voor een definitieve oplossing om uw kelder waterdicht te maken.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing