Vochtproblemen: Oorzaken en oplossingen

Vochtproblemen moeten metéén ingegrepen worden

Verschijnen er vochtplekken op uw muren? Begint er al schimmel te groeien in en van de hoeken? Of staat uw kelder regelmatig blank? Water-dicht rekent graag af met al uw vochtproblemen. Ons team is groot, dus we hebben voor elke situatie een specialist in huis.
Vochtproblemen: water in uw kelder

Een van de meest voorkomende vochtproblemen is een ondergelopen kelder. Net omdat het zo veel voorkomt, bouwden we hierin een enorme expertise op. Toch is elke kelder anders. We onderzoeken dus altijd eerst grondig waar het vocht vandaan komt. En gaan pas daarna over tot actie.
Vochtproblemen: opstijgend vocht

De nummer twee onder de vochtproblemen is opstijgend vocht of capillair vocht. Dat krijgt u wanneer uw muren grondwater opzuigen. Vochtwerende folie in de muren van uw woning zou dat moeten tegenhouden, maar vaak ontbreekt die of is ze slecht aangebracht. Gelukkig weet Water-dicht raad! We pakken uw muur aan zodat u weer voor jaren droog zit.
Vochtproblemen: doorslaand vocht

Het derde vochtprobleem waarmee Water-dicht geregeld afrekent is doorslaand vocht. Dat krijgt u wanneer een stevige slagregen water laat doorsijpelen in uw woning. Symptomen zijn loskomend voegwerk, schimmel op uw muren en een hoge luchtvochtigheid. Dat is natuurlijk niet gezond. Schakel snel een vakman in.


Vochtproblemen: wij helpen u graag

Wilt u ons inschakelen voor het oplossen van vochtproblemen? Neem dan snel contact op met Water-dicht voor een grondige analyse en een vrijblijvende offerte.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing