Vochtbestrijding: Hoe vochtproblemen oplossen in huis?

Vochtbestrijding voor uw gezondheid

Vochtproblemen in huis leiden tot lelijke plekken op uw muren of plafond. Maar erger nog: ze zijn een gevaar voor uw gezondheid. U krijgt last van reuma of kortademigheid en ook uw weerstand kan verminderen. Tijd voor vochtbestrijding!

Vochtbestrijding begint bij een zorgvuldige diagnose

De eerste stap in uw vochtbestrijding? Een telefoontje naar Water-dicht. Een van onze specialisten komt bij u langs voor een grondige diagnose van uw vochtproblemen. Het goede nieuws?  Die is helemaal gratis! We bekijken de symptomen en zoeken uit waar de oorzaak ligt van uw vochtproblemen. Daarna bespreken we de meest doeltreffende oplossing, en maken we een vrijblijvende offerte.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Waar komt dat vocht vandaan?

Water-dicht ziet drie typische vochtproblemen: water in uw kelder, vochtige muren door opstijgend vocht en doorslaand vocht. Een vochtige kelder is net als opstijgend vocht een veelvoorkomend probleem in het regenachtige België. Uw muren worden vochtig omdat het grondwater langs daar naar boven kruipt. Bij doorslaand vocht is het dan weer een stevige regenbui die de ellende veroorzaakt. Een adequate vochtbestrijding lost dit op!

Wij helpt u graag

Verschillende oorzaken vragen om een verschillende behandeling. Gelukkig is Water-dicht thuis in elke vorm van vochtbestrijding. Benieuwd wat bij u de boosdoener is? We komen het u graag vertellen. Bel nu naar Water-dicht, dan stellen we zo snel mogelijk een vochtdiagnose en een oplossing voor uw vochtproblemen voor.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing

Download onze infogids: zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe u zelf vochtproblemen kunt opsporen en oplossen.
Geschreven door onze vochtexperts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*