Pascal Van Der Sijp

Pascal Van Der Sijp

Lochristi


Hallo

Super bedankt om ons te willen helpen, ik hoop echt dat ons probleem voor goed van de baan is. Bedankt ook aan jullie team.

Mvg

Nathalie Vandenbroucke

Nathalie Vandenbroucke

Roeselare

We hadden reeds enige tijd problemen met vocht en ongezonde schimmel in onze kelder. Tezelfdertijd was een extra ruimte voor onze kids meer dan welkom. Water-dicht transformeerde de kille en natte kelder naar een knusse, warme en gezonde speelruimte voor onze kids! Het resultaat overtrof al onze verwachtingen! We raden de diensten van Water-Dicht aan bij iedereen die een woning heeft met een oude kelder, en nood heeft aan een extra hobby, TV, feest, of speelruimte! Gewoon doen!

Annie Cailliau

Annie Cailliau

Annie Cailliau

Water-Dicht heeft me als firma erg kunnen charmeren. De offerte was pico bello, niets op aan te merken, op alle vlakken "waterdicht". De prijs was ook "redelijk". De afgesproken datum voor de te verrichten werken werd gerespecteerd. De vakman die de werken uitgevoerd heeft, deed dit ook perfect. Er werd een minimum aan stof gemaakt, en alle afval dat geproduceerd werd door het afkappen van de stenen plinten, werd vakkundig opgeruimd. De behandelde muur werd daarna in verschillende fasen, om het pleisterwerk telkens te laten uitdrogen, nauwkeurig glad gemaakt om de ideale omstandigheden te creëren voor het latere schilderwerk. Ik ben hier heel erg tevreden over en zal Water-Dicht dan ook met veel overtuiging aanbevelen indien ik iemand mocht ontmoeten die dezelfde problemen heeft in zijn huis.

Herman de Gussem

Herman de Gussem

De Pinte

Nogmaals dank voor het laatste puike geleverde werk.

Bert Muller

Bert Muller

Gent

Afgewerkte kelder historisch pand Hoogstraat te Gent bij architect Muller, met gepolierde vloer. Het resultaat is veel veel beter dan verwacht/ gehoopt!

Bulckaen David

Bulckaen David

Borgerhout

Wij zijn uiterst tevreden over de werken. De werken zijn volgens de afspraken verlopen. Niet de goedkoopste maar wel een waterdichte duurzame oplossing waar wij nu van genieten.
Onze kelder is droog en we gebruiken hem optimaal. Bedankt Frederik en team.

Hans Brak

Hans Brak

Technisch Commercieel Afgevaardigde

Wonderen doen wij direct voor het onmogelijke moet je bij WATER/DICHT Merelbeke zijn !! Uitvoering perfect ! geheel volgens afspraak ! Personeel perfect ! Voor een firma als deze kan ik alleen maar reclame maken. Nogmaals dank aan het hele team !!!! Met vriendelijke groeten

Architect Menno Vandergotte

Architect Menno Vandergotte

Architect Menno Vandergotte

Bedankt voor de snelle interventie en de propere afwerking.

Groetjes

Menno

Sofie Allewaert

Sofie Allewaert

Roeselare

Dag Frederik

Ik wil heel graag u en uw mannen bedanken voor de snelle en zeer vriendelijke en propere service. Ik ben nu pas een volle dag thuis om eens alles te bekijken en chapeau voor de afwerking.

Vele groeten

Sofie Allewaert

Aza en Jolien Herman

Aza en Jolien Herman

Merelbeke

Heel erg bedankt om alles in orde te brengen en het is fijn om om met jullie te werken

Pascal Van Der Sijp

Pascal Van Der Sijp

Pascal Van Der Sijp

Elvis Stynen

Elvis Stynen

Rumst

Beste Dirk Uw mannen hebben mooi werk geleverd. Bedankt Mvg Elvis Stynen

Peter Vereecke

Peter Vereecke

Aalst

Bij deze willen we jou en jullie mannen bedanken voor het geleverde werk. Correcte afspraken en propere afwerking. Top team. Gr Peter

Johan Van Praet

Johan Van Praet

Gent

We hadden problemen met vocht en zoutafzetting op een oude buitenmuur van onze B&B goeiemorgen. Geen groot werk, maar we vroegen uitermate veel flexibiliteit aangezien we onze B&B maximaal wilden openhouden. En gasten wilden ontvangen in de tussenperiodes. Frederik analyseerde het vochtprobleem stelde een degelijke oplossing met garantie en een gefaseerd werkschema voor. Zo verzekerde hij ons de werken uit te voeren op de gespreide momenten die wij hem voorstelden - maar met respect voor alle droog- en inwerkingstijden. Het project werd volgens afspraak, binnen het afgesproken budget en met de nodige zorg en aandacht voor onze wensen uitgevoerd. Zelfs toen er op een zondag nog een extra afwerking werd gevraagd, gebeurde dit zonder problemen. We hebben al veel renovatie- en verbouwingswerken achter de rug, maar het gebeurt zelden wat we een leverancier vonden die zich zo flexibel opstelde voor zo'n 'kleine' en delicate opdracht. Bedankt Frederik en je ganse team voor de professionele aanpak!

Dries Kennis

Dries Kennis

Zottegem

Frederik, alles is vlot verlopen en ziet er goed uit. Nogmaals bedankt voor de goede hulp en werken! Dries

Emily Lefevre

Emily Lefevre

Opwijk

Dag Frederik, we zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Snel, goed en proper!

Peter Vereecke

Peter Vereecke

Peter Vereecke

Willem Van Ouytsel

Willem Van Ouytsel

Waarschoot

Wij zijn tevreden van de werken. Alles is goed verlopen.

Groeten Willem

Kurt Reybrouck

Kurt Reybrouck

Temse

We zijn uiterst te vreden over het verloop der werken. We stonden erop dat het binnen een bepaalde termijn zou afgewerkt zijn en daar heeft de firma zich aangehouden. Er werd net gewerkt, protectie geplaatst en de uitvoerders verdienen alle lof. Oog voor detail, ook al betreft het hier om wat grover werk. Als de kelder zo waterdicht is als hij er mooi uitziet dan zijn we zeker voor lang gerust; Merci!