Last van een vochtige kelder? Oorzaken en oplossingen

Staat er water in uw kelder? Dat is alvast geen goed nieuws voor uw opgeslagen spullen en te bewaren materiaal.
Maar wist u dat een vochtige kelder ook de stabiliteit van uw woning in gevaar brengt? Keldermuren vormen immers de basis van het hele bouwwerk.
Kies voor uw veiligheid en laat uw kelder waterdicht maken. Neem contact op met Water-Dicht en kies voor een grondige en effectieve kelderdichting.
Wij garanderen dat u achteraf zelfs uw was zal kunnen laten drogen in uw kelder.

Vochtige kelder: verschillende problemen, altijd een oplossing

Een vochtige kelder kan verschillende oorzaken hebben. Is de vloer te dun? Is er een leiding lek? Of laten de muren vocht door?
De specialisten van Water-Dicht hebben een geoefende speurneus voor vochtproblemen. Na een grondige analyse die bovendien gratis is, brengen we de precieze oorzaak of oorzaken van de vochtige kelder in kaart. Wat deze ook is of moge zijn, we hebben altijd een aangepaste oplossing voor een effectieve kelderdichting. Na de analyse, ontvangt u een gedetailleerde offerte met daarin de aanpak over hoe we uw kelder waterdicht zullen maken. Dan is de keuze aan u.

Een vochtige kelder? Bel voor een gratis diagnose op 0800/61.667

Gespecialiseerde vakman voert uw kelderdichting uit

Zijn de oorzaken van het probleem opgespoord en heeft u de offerte goedgekeurd? Dan selecteert Water-Dicht de vakman die perfect geschikt is om uw specifieke kelderprobleem aan te pakken. Ons uitgebreide team van experts heeft voor elke situatie een specialist in huis.
Zo bent u er zeker van dat uw kelderdichting altijd in handen is van een expert met heel wat ervaring ter zake.

In 7 stappen naar een waterdichte kelder

Benieuwd naar ons plan van aanpak? In onderstaand filmpje kan u zien hoe de vochtexperts van Water-Dicht in 7 stappen een kelder volledig waterdicht maken.

In eerste instantie wordt de kelder volledig leeggepompt en ontruimd. In een volgende stap wordt de oude cementlaag grondig en vakkundig verwijderd. Vervolgens wordt een eerste nieuwe waterdichte cementering aangebracht. Zwakke en vochtgevoelige plaatsen krijgen een extra behandeling. Hierna volgt een tweede waterdichte cementering. In een zesde stap wordt een vloerplaat in gewapend beton gegoten. Ten slotte volgt een dubbele chemische dichting die een droge kelder garandeert.

Wilt u dat uw vochtige kelder voorgoed verleden tijd is en bent u klaar voor een definitieve kelderdichting?

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Download onze info gids: Zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe zelf vochtproblemen op te sporen en op te lossen.
Geschreven door onze vocht experts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*