Vochtproblemen behandelen

Vochtproblemen behandelen: een klus voor Water-dicht

Verkleuren uw muren plots? Of komt uw behang los? Dan hebt u te maken met een vochtprobleem. Uw muren zuigen het grondwater naar boven, en dat tast algauw de stabiliteit van uw woning aan. Laat dus snel uw vochtproblemen behandelen.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Vochtproblemen behandelen bij de bron

Er zijn veel mogelijke oorzaken voor vochtige muren. Komt het vocht van boven naar binnen gesijpeld, of lijkt vooral de onderkant van uw muren aangetast? In dat laatste geval hebt u te maken met opstijgend vocht. Behandelen we één muur of meteen uw hele woning? Dat hangt af van de ernst van de situatie.

Vochtproblemen behandelen doen we zo

Water-dicht heeft een vast stramien om het vochtproblemen te behandelen: we komen ter plaatse om te onderzoeken wat de boosdoener is. Zodra we die te pakken hebben, stellen we een gedetailleerde offerte voor u op. Geeft u het startsein? Dan komen we gaatjes boren in uw muur. Daar spuiten we een vochtwerende gel of vloeistof in. Die verspreidt zich in uw muur, waardoor er een waterdichte laag ontstaat. Voortaan blijft het grondwater dus … in de grond!

Vochtproblemen behandelen mét perfecte afwerking

De geboorde gaatjes opvullen, en klaar is kees? Niets daarvan! Uw Water-dicht-vakman behandelt de hele muur nog met een zoutbarrière, en brengt een nieuwe pleiterlaag aan. Zo is alles meteen eer in perfecte staat. U ziet het, u laat maar beter uw vochtproblemen behandelen door een echte specialist. Mag Water-dicht uw vochtprobleem behandelen? Geef dan gauw een seintje!

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing