Vochtproblemen in muren behandelen

Heeft u te maken met vochtproblemen in uw huis? Voelen uw handen nat aan wanneer u ze langs de muur veegt ? Komt het behang los? Dan zit u met een veel voorkomend, maar zeer vervelend vochtprobleem. Gelukkig kunt u terecht bij Water-Dicht voor de best mogelijke remedie. Wij komen graag bij u langs om u voorgoed af te helpen van deze vochtproblemen. Wacht niet langer om dit probleem aan te pakken en bel ons voor een gratis vochtdiagnose.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Vochtproblemen in muren behandelen: wij doen daar iets aan!

Vochtproblemen in muren komen door opgezogen grondwater. Dit probleem zien wij vaker bij oudere huizen in ons werkgebied in Oost – en West -Vlaanderen. Een dergelijk vochtprobleem wordt alleen maar erger wanneer u dit niet aanpakt. Bij het behandelen van vochtproblemen gaan wij zeer grondig te werk. Wij gaan altijd eerst op zoek naar de oorzaak om voorgoed af te rekenen met het vochtprobleem.

Vochtproblemen in muren behandelen met muren injecteren

Wij kunnen vochtproblemen in muren behandelen door muren te injecteren. Hiervoor gebruiken wij een vochtwerende gel. Wij boren enkele gaatjes in de aangetaste muren en brengen hierin de vochtwerende gel aan. Dankzij deze vochtbehandeling verspreidt zich een ondoordringbare waterdichte laag door de muren en maakt u definitief komaf met vochtproblemen in uw huis. Met Water-Dicht ontdekt u het ideale woongenot van uw woning opnieuw. Bel ons snel voor een definitieve oplossing van uw vochtproblemen en wij komen meteen bij u langs.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing