Vochtige muren behandelen

Heeft u last van vochtige muren? Gaat het behang loszitten, ziet u schimmelvlekken op muren of ruikt u een duffe geur in huis? Een vochtig huis is niet alleen slecht voor de kwaliteit van uw woning, het tast ook uw gezondheid aan. Bel onmiddellijk de vochtspecialist voor de juiste vochtbestrijding en uw muren blijven gegarandeerd weer tientallen jaren droog.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Vochtproblemen in de muren

Oudere huizen hebben vaker last van vochtproblemen in muren. In de tijd dat ze gebouwd werden, waren er nog geen middelen om grondwater op de juiste manier tegen te houden. Opstijgend grondvocht kruipt ongemerkt en vooral ongewenst omhoog in de muren en dit leidt tot vochtige binnen- en buitenmuren. Maak komaf met dit vochtprobleem en laat Water-Dicht uw vochtige muren behandelen.

Vochtige muren behandelen en injecteren

Bij vochtige muren behandelen gaan wij zorgvuldig te werk. Hoe vochtig uw muren ook zijn, Water-Dicht heeft altijd de juiste oplossing voor opstijgend vocht in muren. Of u nu holle of volle baksteen muren heeft, betonmuren, kalkzandsteen of natuursteen, met muren injecteren bereiken wij zeer goede en definitieve resultaten. De vochtwerende gel die wij hiervoor gebruiken absorbeert het vocht in de muren, waardoor er een waterdichte laag ontstaat. Zo blijft het grondwater waar het hoort… in de grond. Wilt u ook zo graag weer droge muren? Bel dan snel naar Water-Dicht voor een definitieve oplossing om vochtige muren te behandelen.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing

Download onze info gids: Zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe zelf vochtproblemen op te sporen en op te lossen.
Geschreven door onze vocht experts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*