Muren injecteren: kost en werkwijze

Ruikt uw huis muf en duf? Ziet u er tegen op om mensen uit te nodigen omdat u zich schaamt voor de vochtplekken op uw muren? Dan is het nu tijd om Water-Dicht in te schakelen en uw muren te laten injecteren met het beste middel op de markt.

Muren laten injecteren, ja of neen? →Contacteer ons voor gratis advies en meer info

Muren injecteren: dé behandeling tegen vochtige muren

Het injecteren van muren is de meest effectieve manier om vochtproblemen aan te pakken en te bestrijden. De vochtwerende gel die wij hiervoor gebruiken, behoort tot de meest doeltreffende op de markt. Een ware krachtpatser waar we best wel trots op zijn. Eerst gaan we de gel te injecteren en zijn werk te laten doen: de gel zal zich verspreiden door uw hele muur, vervolgens plaatsen we een zoutmembraan om de hygroscopische zouten tegen te houden. Het resultaat is verbluffend. 30 jaar lang droge muren!

Ook last van vocht in huis? Bel voor een gratis diagnose op 0800/61.667

Muren injecteren: definitieve oplossing bij vochtproblemen

Veel oude huizen hebben vochtproblemen en opstijgend vocht. Opstijgend grondwater slaat door de muren en veroorzaakt vochtschade aan de muren van kelders en hogere verdiepingen. Gelukkig kan Water-Dicht als één van de beste vochtspecialisten dit afzichtelijke vochtprobleem goed bestrijden en u voorgoed van uw vochtige muren afhelpen.
Zodra uw muren geïnjecteerd zijn met onze vochtwerende gel, woont u weer in een mooi en droog huis en kunt u opnieuw zonder rode kaken familie en vrienden uitnodigen.

Muren laten injecteren, ja of neen? →Contacteer ons voor gratis advies en meer info