Vochtige muren?

Vochtige muren ?

Water-Dicht adviseert en helpt bij het behandelen van vochtige muren in huizen en gebouwen in Vlaanderen. Of het nu gaat om opstijgend vocht in binnenmuren of schimmelvorming op keldermuren en buitenmuren. Water-Dicht is de vakspecialist op het gebied van vochtbestrijding en analyse en behandeling van vochtproblemen.

Last van vochtige muren?

Buitenmuren of binnenmuren met opstijgend vocht zien er erg lelijk uit, ze geven schimmel en verspreiden  een onaangename geur. Hardnekkige vochtplekken, schimmel en zwammen op  plafonds, binnen- of  buitenmuren kunt  u maar beter laten behandelen door Water-Dicht. Wij bieden u de beste oplossingen om vochtige binnenmuren en vochtige buitenmuren te bestrijden.

Vochtige muren behandelen

Bij iedere klacht van vocht is het belangrijk dat uw vochtige muren de juiste muurbehandeling krijgen. Water-Dicht heeft diverse middelen om vochtige muren te behandelen en te impregneren. Wij kunnen zeker uw muren injecteren en de  ontstane schimmel verwijderen.

Voor elk vochtprobleem belt u Water-Dicht

Natuurlijk wilt u graag met uw gezin in een gezond huis wonen en uiteraard ziet u uw energiekosten graag dalen. Het is zonder meer duidelijk dat u graag zo snel mogelijk afwil van  die vochtige muren. Vraag meteen  een bezichtiging en vochtmeting aan. Eén van onze vochtspecialisten zal spoedig contact met u opnemen voor een afspraak.

Download onze info gids: Zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe zelf vochtproblemen op te sporen en op te lossen.
Geschreven door onze vocht experts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*