Vochtig huis: wat kunt u er aan doen?

Een vochtig huis is geen pretje om in te wonen. Het ruikt er niet fris, de muren zitten vol vochtplekken en die zwarte kringen zijn geen gezicht. Helaas komen vochtproblemen in ons Belgisch klimaat vaak voor. Gelukkig hoeft dit geen onoverkomelijk probleem te zijn. Als vochtspecialist komen wij graag bij u langs voor een grondige vochtdiagnose en een voorstel voor de beste oplossing op maat.

Vochtig huis: de oorzaken door opstijgend vocht

Met jaren ervaring hebben wij kunnen vaststellen dat opstijgend vocht de oorzaak is van een vochtig huis. Doorslaand vocht trekt bij de muren omhoog en dat geeft schimmel en lelijke zwarte kringen. Het is niet altijd meteen duidelijk waar het vocht vandaan komt. Vooraleer wij uw vochtige muren kunnen gaan behandelen, moeten we eerst ontdekken waar en hoe het vocht door de muren komt. Wij gaan dan niet voor een vlug klaar oplossing, maar verkiezen een definitieve oplossing waar u echt jarenlang woonplezier van heeft.

U wilt toch niet in een vochtig huis blijven zitten?

Een vochtig huis is voor niemand fijn en is vooral niet gezond. Soms worden bepaalde gezondheidsklachten ook veroorzaakt door een vochtig huis. Als wij op korte termijn deze vochtproblemen oplossen, zullen deze benauwdheidsklachten, allergieën of astmaklachten ook afnemen. Uw droge muren zijn helemaal voorbereid voor een frisse verfbeurt of een nieuw behang. En daar knapt uw hele huis van op.

Zoek niet verder  naar de definitieve oplossing tegen vocht in huis,  bel snel naar Water-Dicht!

Download onze info gids: Zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe zelf vochtproblemen op te sporen en op te lossen.
Geschreven door onze vocht experts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*