Optrekkend vocht in muren bestrijden

Optrekkend vocht in muren bestrijden

Muren kunnen grondwater naar boven zuigen, waardoor u vochtige muren krijgt. U heeft te maken met optrekkend vocht of opstijgend vocht. Optrekkend vocht in muren is absoluut geen pretje thuis. Uw muren voelen vochtig aan, vertonen vochtkringen en ontwikkelen schimmel. Gelukkig is het mogelijk om dit optrekkend vocht effectief te bestrijden. Bel snel naar de vochtspecialist Water-Dicht.

Optrekkend vocht in muren behandelen

De specialisten van Water-Dicht komen graag bij u langs voor een gratis vochtdiagnose. Onze specialisten gaan altijd eerst op zoek naar de oorzaak van het optrekkend vocht. Uiteraard wilt u ook weten waar uw vochtproblemen vandaan komen. Na onze grondige analyse kunnen wij u een passend behandeling voorstellen om het optrekkend vocht in muren effectief te bestrijden. U krijgt een duidelijk offerte van het meest geschikte behandelingsplan.

Optrekkend vocht bestrijden door muren te injecteren

Wij kunnen optrekkend vocht bestrijden met muurinjectie, waarbij wij de aangetaste muren behandelen met een vochtwerende gel. Wij boren een aantal gaatjes in de muur en brengen daarin de vochtwerende gel aan. Een ondoordringbare waterdichte laag verspreidt zich over de gehele muur en beschermt uw muur tegen opstijgend vocht. Wij garanderen dat u zeker dertig jaar lang droge muren behoudt. Wilt u snel een definitieve oplossing voor uw vochtige muren? Bel onmiddellijk naar Water-Dicht en reken voorgoed af met optrekkend vocht.