Optrekkend vocht snel bestrijden

Optrekkend vocht bestrijden

Merkt u verkleuringen op uw muren? En is dat vooral op de benedenverdieping? Voelt uw muur ook wat vochtig aan? Of komt het behang los? Dan hebt u te maken met optrekkend vocht. Uw muren zuigen grondwater naar boven, waardoor uw woning vochtig wordt. Geef snel een seintje aan Water-dicht: dé specialist om optrekkend vocht te bestrijden.

Optrekkend vocht bestrijden of laten woekeren?

De specialisten van Water-dicht komen binnen 48 uur langs voor een gratis vochtdiagnose. Vóór ze het optrekkend vocht bestrijden, moeten ze natuurlijk weten waar het precies vandaan komt en hoe ver de schade reikt. Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Optrekkend vocht bestrijden met vochtwerende gel

Mag Water-dicht uw woning redden? Dan boren we een aantal gaatjes onderaan in de aangetaste muur. Die vullen we op met een vochtwerende gel. Die verspreidt zich algauw over de hele muur als een ondoordringbare waterdichte laag. Water-dicht garandeertdertig jaar droogte! Wilt u afrekenen met vocht in uw muren? Laat Water-dicht dat optrekkend vocht bestrijden!