Optrekkend vocht in muren behandelen

Heeft u te maken met optrekkend vocht in uw huis? Voelen uw handen nat aan wanneer u ze langs de muur veegt ? Komt het behang los? Dan zit u met een veel voorkomend, maar zeer vervelend vochtprobleem. Gelukkig kunt u terecht bij Water-Dicht voor de best mogelijke remedie. Wij komen graag bij u langs om u voorgoed af te helpen van optrekkend vocht. Wacht niet langer om dit probleem aan te pakken en bel ons voor een gratis vochtdiagnose.

Optrekkend vocht in muren: wij doen daar iets aan!

Optrekkend vocht in muren komt door opgezogen grondwater. Dit probleem zien wij vaker bij oudere huizen in ons werkgebied in Oost – en West -Vlaanderen. Een dergelijk vochtprobleem wordt alleen maar erger wanneer u dit niet aanpakt. Bij vochtige muren behandelen gaan wij zeer grondig te werk. Wij gaan altijd eerst op zoek naar de oorzaak om voorgoed af te rekenen met het vochtprobleem van optrekkend vocht.

Optrekkend vocht behandelen met muren injecteren

Wij kunnen optrekkend vocht in muren behandelen door uw muren te injecteren. Hiervoor gebruiken wij een vochtwerende gel. Wij boren enkele gaatjes in de aangetaste muren en brengen hierin de vochtwerende gel aan. Dankzij deze vochtbehandeling verspreidt zich een ondoordringbare waterdichte laag door de muren en maakt u definitief komaf met vocht in uw huis. Met Water-Dicht ontdekt u het ideale woongenot van uw woning opnieuw. Bel ons snel voor een definitieve oplossing en wij komen meteen bij u langs.