Behandeling vochtige muren

Een juiste behandeling van vochtige muren kunt u beter aan de vakman overlaten. Als u  er zelf aan begint, is het vaak dweilen met de kraan open. Water-Dicht traceert eerst de oorzaak en bepaalt dan de juiste behandeling van de  vochtige muren. Wij helpen u voorgoed af van vochtige muren en ontsierende schimmels.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Behandeling vochtige muren

Veel oude huizen hebben te kampen met vochtproblemen.  Vaak gaat het om opstijgend vocht dat de muren aantast. De behandeling van vochtige muren vertrouwt u best toe aan een vochtspecialist.  Via een vochtdiagnose bepaalt hij waar het probleem ontstaat. Op basis daarvan kunnen wij dan de juiste behandeling van vochtige muren inzetten. Zo helpen wij  u voorgoed af  van uw vochtproblemen.

Behandeling natte en vochtige muren

Vochtige binnenmuren hoeven geen blijvend probleem meer te zijn.  Water-Dicht biedt u afdoende oplossingen die  jarenlang standhouden,  wij kunnen uw vochtige muren injecteren. Wij beginnen met een grondig onderzoek van het vochtprobleem en stellen vervolgens een gratis vochtdiagnose op. Aansluitend maken wij een duidelijke offerte voor u.

Er is geen reden meer waarom u en uw gezin in een vochtig huis zouden blijven wonen.  Een behandeling tegen vochtige muren helpt u van dit vervelende probleem af.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing