Vochtbestrijding Expert !

Hebt u last van vocht in de kelder? Daar gáát uw proviand … Maar de opgeslagen spullen zijn niet de enige die lijden onder het vocht. Want het tast ook uw gezondheid en de stabiliteit van uw woning aan. En wist u dat ongedierte wel van een plonsje houdt? Hoog tijd voor een degelijke vochtbestrijding in uw kelder! Bel snel naar Water-dicht!

Vochtbestrijding expert: eerst gratis diagnose

Een grondige vochtbestrijding in de kelder begint met een diagnose. Waar komt het vocht vandaan? En hoe ernstig is de situatie? Zodra we dat weten, stelt Water-dicht een gedetailleerde offerte voor u op. Daarin leest u heel precies hoe we uw kelder waterdicht maken.

Vochtbestrijding expert: vochtbestrijding kelder door waterdichte cementering

De meest voorkomende manier van vocht bestrijden in de kelder? Een waterdichte cementering aanleggen. Die bestaat uit vier lagen van gespecialiseerde materialen: een waterdichte hechtingslaag, twee sulfaatbestendige mortellagen en een waterdichte elastische laag. Daarmee komt dat water in uw kelder nooit meer terug! Wilt u een droge kelder? Neem dan snel contact op met Water-dicht voor een degelijke vochtbestrijding in uw kelder.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing

Download onze info gids: Zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe zelf vochtproblemen op te sporen en op te lossen.
Geschreven door onze vocht experts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*