Vochtbestrijding Expert !

Hebt u last van vocht in de kelder? Daar gáát uw proviand … Maar de opgeslagen spullen zijn niet de enige die lijden onder het vocht. Want het tast ook uw gezondheid en de stabiliteit van uw woning aan. En wist u dat ongedierte wel van een plonsje houdt? Hoog tijd voor een degelijke vochtbestrijding in uw kelder! Bel snel naar Water-dicht!

Vochtbestrijding expert: eerst gratis diagnose

Een grondige vochtbestrijding in de kelder begint met een diagnose. Waar komt het vocht vandaan? En hoe ernstig is de situatie? Zodra we dat weten, stelt Water-dicht een gedetailleerde offerte voor u op. Daarin leest u heel precies hoe we uw kelder waterdicht maken.

Vochtbestrijding expert: vochtbestrijding kelder door waterdichte cementering

De meest voorkomende manier van vocht bestrijden in de kelder? Een waterdichte cementering aanleggen. Die bestaat uit vier lagen van gespecialiseerde materialen: een waterdichte hechtingslaag, twee sulfaatbestendige mortellagen en een waterdichte elastische laag. Daarmee komt dat water in uw kelder nooit meer terug! Wilt u een droge kelder? Neem dan snel contact op met Water-dicht voor een degelijke vochtbestrijding in uw kelder.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing