Wat is de kostprijs vochtige kelder waterdicht maken?

Wat is de kostprijs vochtige kelder waterdicht maken?
Geschreven op 19 mei

Een behandeling tegen vocht, daar hangt uiteraard een prijskaartje aan vast. Maar hoe groot is dat prijskaartje nu precies, horen we u denken. Op deze vraag kunnen we helaas geen eenduidig antwoord geven. De behandeling van vocht in de kelder vereist immers maatwerk. Dit vanwege de ingewikkelde aard van de mogelijke problemen en eventuele gevolgen. Ook kan er sprake zijn van een combinatie van verschillende oorzaken, die allemaal grondig aangepakt moeten worden.

Ook moet u rekening houden met eventuele schade die zich niet altijd enkel in uw kelder bevindt. Natuurlijk zal elke behandeling ook met deze gevolgen rekening houden. Houd dus in het achterhoofd dat het mogelijk is dat u niet alleen uw kelder zal moeten behandelen om deze waterdicht te maken, maar ook andere ruimtes en onderdelen van uw woning.

Om u een idee te geven van wat dit precies inhoudt, schetsen we in wat volgt onze werkwijze.

Last van vochtige kelder? Bel voor een gratis diagnose naar 0800/61.667

Gratis en geheel vrijblijvende vochtdiagnose!

Wanneer u ons op de hoogte brengt van uw probleem, zullen wij in eerste instantie globaal met u bespreken waar u momenteel hinder van ondervindt. Daarna komen wij meteen bij u langs om de exacte aard van het probleem te achterhalen. Dit doen wij met behulp van een grondige vochtanalyse. Hiertoe beschikken wij over zeer moderne technieken, die snel en effectief de precieze oorzaak van de vochtproblemen achterhalen. Een korte beschrijving van deze inspectie:

  • Wij meten de luchtvochtigheid in uw kelder en eventuele andere aangetaste ruimten.
  • We zoeken actief naar zwakke plekken en scheurvorming in de vloer, de wanden en het plafond van de kelder.
  • We inspecteren de stevigheid en constructie van de kimnaad.
  • Met behulp van camera-inspectie zoeken we naar zwakke plekken en haarscheurtjes in leidingen en afvoersystemen. Mogelijks is er namelijk sprake van een plaatselijke lekkage.
  • We inspecteren alle aanwezige schade, zoals vochtplekken, schimmelvorming en wateroverlast.
  • We testen ook reeds aanwezige ventilatiesystemen op efficiëntie en een correcte werking.
  • We kijken na, of er een spouwmuur en/of waterkering aanwezig is, omdat het ontbreken hiervan aanleiding kan geven tot vochtproblemen.

Onze behandelingen zijn altijd volledig op maat

Na bovengenoemde inspectie, kunnen wij u precies vertellen wat de oorzaak van het probleem is. Tegelijkertijd bieden wij u direct één of meerdere gecombineerde oplossing(en) die garanderen dat u definitief van de vochtige kelder af zult zijn. Uiteraard pakken we ook alle schade aan die u als gevolg van de vochtige kelder heeft geleden. Dit kan schade zijn aan de kelderruimte, maar ook aan andere verdiepingen indien er sprake is van opstijgend vocht.

Last van vochtige kelder? Bel voor een gratis diagnose naar 0800/61.667

Zeer scherpe tarieven

Water-Dicht hanteert heldere en scherpe tarieven, die wij samen met de oplossing meteen aan u voorleggen. Wij houden van transparantie en willen u niet onnodig op kosten jagen!

Neem vandaag nog contact met ons op om de zeer uitgebreide mogelijkheden met ons door te nemen, of om meteen een vrijblijvende en gratis vochtdiagnose in te plannen. Wij voorzien u gegarandeerd van een oplossing die écht blijvend is.

Meer informatie over vocht in uw kelder

→ Ook last van vocht in huis?Contacteer ons voor een definitieve oplossing