Opstijgend vocht in uw woning?

Ruikt uw huis muf? Ziet u kringen op de muren? Of merkt u schimmelplekken? Dan heeft u te maken met een opstijgend vocht in uw huis. U wacht dus beter niet te lang om hiervoor deskundige hulp in te schakelen. Water-Dicht is de ervaren vochtbestrijder bij diverse vochtproblemen van opstijgend vocht in uw huis.

Opstijgend vocht bestrijden

Met onze jarenlange kennis en ervaring, zijn wij zeer bedreven in het bestrijden van alle soorten vochtproblemen met opstijgend vocht. Veel Belgische woningen hebben bijvoorbeeld last van een vochtige kelder. Om het vocht in uw kelder aan te pakken starten wij steevast met een gratis vochtdiagnose. Wij analyseren de ernst van de situatie is en onderzoeken hoe de natte muren in uw kelder aangetast raken door opstijgend vocht. Uiteraard is het ook belangrijk om te weten waar deze vochtproblemen van opstijgend vocht vandaan komen. Na deze grondige diagnose krijgt u van ons een offerte op maat .

Uw kelder waterdicht maken?

Bij opstijgend vocht in de kelder kan Water-Dicht uw kelder waterdicht maken. De meest voorkomende manier om vocht uit uw kelder te houden is een waterdichte cementering aanbrengen. Met gespecialiseerde materialen brengen wij een waterdichte hechtingslaag aan. Daarop leggen wij dan twee mortellagen. Tot slot werken wij de muren af met een waterdichte elastische laag. U wilt geen opstijgend vocht in uw kelder meer? Bel onmiddellijk naar Water-Dicht voor een definitieve oplossing om uw kelder waterdicht te maken.