Injectie muren?

Komt het behang los van de muur? Ruikt uw huis  duf en staat de schimmel op de muren? U heeft  overduidelijk te maken met een vochtprobleem.  En wanneer u niet  snel ingrijpt, zal het probleem alleen maar erger worden. Gelukkig is er de vochtspecialist, die verspreid over Vlaanderen al heel wat vochtproblemen  heeft kunnen oplossen. Wacht dus niet langer en bel onmiddellijk met Water-Dicht.

Injectie muren: de beste behandeling tegen natte muren

De meest effectieve vochtbestrijding tegen natte muren is muren injecteren.  Toch blijft het belangrijk om vooraf  de oorzaak van het vochtprobleem te analyseren. Gaat het wel degelijk om optrekkend vocht en welke muren moeten we precies gaan injecteren?

Injectie muren: definitief bij vochtproblemen

Oudere huizen vertonen dikwijls vochtproblemen. De oorzaak is vaak  het grondwater dat door capillair vochttransport door de muren wordt opgezogen tegen de zwaartekracht in. Gelukkig kunnen de specialisten van Water-Dicht dit veel voorkomende vochtprobleem goed bestrijden. Wij gaan uw muren injecteren met onze super vochtwerende gel om u  voorgoed af  te helpen van uw vochtige muren. Na de behandeling met injectie geniet u opnieuw van  een droog, schoon en gezond huis. Daar tekenen wij voor.

Injectie muren

Neem nu contact op 0800/61 667