Schimmel op muren in huis? Hoe schimmels verwijderen?

Water-Dicht heeft een speciale behandeling voor het verwijderen van schimmel, die is ontstaan door opstijgend vocht, vochtige muren of andere vochtproblemen. Schimmel in huis geeft vuile aangetaste muren vol zwammen en vieze zwarte kringen, waar u liever meteen van af wilt.

Oorzaken van schimmel in huis

Meestal worden schimmel in huis en muurschimmel  veroorzaakt door een combinatie van verschillende vochtproblemen, slechte isolatie en onvoldoende ventilatie van de ruimte. Opstijgend vocht en condensatie zijn ook belangrijke oorzaken voor  huis schimmel. Schimmel komt vaak voor in keukens, badkamers, kelders en andere vochtige ruimtes. Schimmel is niet alleen vies van uitzicht, hij ruikt ook zeer onaangenaam. En schimmel die niet wordt verwijderd, wordt alleen maar erger.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Schimmel vormt een risico voor uw gezondheid

Schimmelmuren en huisschimmel kunnen gezondheidsklachten geven. Vooral mensen die lijden aan bepaalde allergieën of last hebben van astma, eczeem, rinitis, bronchitis en andere ademhalingsstoornissen  lopen een verhoogd risico. Hun aandoening kan verergeren door schimmel. Het is bovendien bewezen dat kinderen die in vochtige huizen wonen 2,5 keer meer luchtwegaandoeningen hebben dan andere kinderen die in droge en schone huizen opgroeien.

Schimmel op muren verwijderen

Water-Dicht weet precies hoe huis schimmel, badkamer schimmel en kelder schimmel behandeld moeten worden. Om schimmel te verwijderen moet de oorzaak aangepakt worden. Gewone schimmelreinigingsmiddelen verwijderen de schimmel tijdelijk, maar verhelpen niet aan de oorzaak van het schimmelprobleem. De schimmel die u heeft weggepoetst, ziet u na verloop van tijd weer terugkomen. Water-Dicht zorgt voor een definitieve schimmel oplossing. In functie van de ernst van het vochtprobleem en afhankelijk van de oorzaak ervan, kunnen wij  verschillende schimmel behandelmethodes toepassen.

Snel schimmel verwijderen?

Water-Dicht heeft diverse middelen om schimmel te behandelen. Wij willen het probleem resoluut bij de basis aanpakken en gaan daarom eerst de oorzaak van de  schimmelvorming  zoeken. Afhankelijk van de oorzaak kunnen wij eerst uw muren injecteren of uw kelder waterdicht maken. Nadien gaan wij de schimmel volledig verwijderen. Zo lossen wij elk schimmelprobleem definitief op en kunt u  met uw gezin in een gezond huis wonen.

Water-Dicht verhelpt direct schimmel in huis

Wilt u zo snel mogelijk een definitieve oplossing voor schimmel in huis? Neem onmiddellijk contact met ons op en binnen 48 uur kunt u ons vochtbestrijdingsteam bij u thuis verwachten, voor een inspectie van uw vochtproblemen.

Schimmelproblemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing