Kelder waterdicht maken ? Kelderdichting is de oplossing !

Uw kelder waterdicht maken begint bij een vochtanalyse.

Staat het water u tot aan de knieën in uw kelder? Dan is het tijd om in te grijpen. Water-dicht helpt u graag om uw kelder waterdicht te maken. Wij komen gratis bij u langs voor een professionele analyse. Die is immers onmisbaar voor vochtbestrijding; om te achterhalen waar het vocht vandaan komt en vooral om te bekijken hoe we het voorgoed gaan tegenhouden.

Uw kelder waterdicht maken: werk voor professionals

Is uw vloer te dun en gaat hij daarom lekken of zweten? Sijpelt het water de kelder binnen langs de muren? Last van opstijgend vocht? Of druppelt het ergens uit een leiding? Eenmaal we de oorzaak van het vocht ontdekt hebben, stellen wij een gedetailleerde offerte op. Dan ligt de keuze bij u. Wij kunnen u voorgoed van uw vochtprobleem verlossen en willen graag uw kelder waterdicht maken.

Uw kelder waterdicht maken: een koud kunstje voor ons

Uw kelder waterdicht maken is een koud kunstje voor Water-Dicht. Lekken, barsten of scheuren? We krijgen ze allemaal gedicht. Ook natte muren of vloeren zijn weldra verleden tijd. Onze specialiteit is kelderdichting met de waterdichte cementering. Hierbij leggen we een stevige binnenkuip aan: een waterdichte hechtingslaag, twee sulfaatbestendige mortellagen en een waterdichte elastische laag. Daar komt geen vocht meer door! Kiest u ook voor Water-Dicht om  uw kelder waterdicht te  maken? Geef ons dan snel een seintje!

Voor: Na: