Vochtbestrijding kelder in regio Zevergem

Is het u onlangs opgevallen dat er in uw kelder in regio Zevergem een vreemde, muffe lucht rondhangt? Of heeft u in de afgelopen weken ineens vochtplekken op de muren van uw kelder ontdekt? Dan is de kans zeer groot dat u met één of meerdere vochtproblemen in uw kelder te maken heeft. 

In een dergelijk geval is het altijd verstandig om een firma in te schakelen die gespecialiseerd is in vochtbestrijding.
Water-Dicht Vochtbestrijding staat in elk geval altijd voor u klaar, ook in regio Zevergem. Dankzij ruim 30 jaar ervaring binnen elk aspect van vochtbestrijding kunnen wij elk vochtprobleem moeiteloos, snel en efficiënt voor u bestrijden en behandelen.

→ Last van vocht in de kelder?Contacteer ons voor een gratis analyse

Vochtbestrijding kelder in regio Zevergem

Kelders zijn extra gevoelig voor vocht en vochtschade

Elke ruimte in een woning kan op termijn hinder ondervinden van vocht, maar kelders zijn er extra gevoelig voor. Kelderruimten zijn vanwege hun ondergrondse ligging erg vatbaar voor binnentredend vocht, zeker als ze niet meer volledig waterdicht zijn en te maken hebben met scheurtjes en barstjes.

Tel daarbij op dat de relatieve luchtvochtigheid in een kelder ook standaard ietwat hoger is dan elders in uw woning, en u heeft een prima recept voor potentiële vochtproblemen.

→ Last van vocht in de kelder?Contacteer ons voor een gratis analyse

Uw kelder in regio Zevergem preventief beschermen tegen vochtproblemen

Omdat voorkomen vrijwel altijd beter is dan genezen, bestaat vochtbestrijding ook uit preventieve maatregelen. Natuurlijk kunnen wij u ook bijstaan met het repareren van allerhande vochtschade, maar waarom zou u op deze extra kosten wachten? Veel beter is het om uw kelder preventief te voorzien van bescherming tegen vocht. Wij bieden hiertoe meerdere diensten aan in regio Zevergem.

Vocht in uw kelder in regio Zevergem? Bel voor een GRATIS vochtdiagnose naar 0800/61.667

Kelderdichting en kelderdrainage

Om uw kelder in één keer als nieuw te krijgen, kunt u opteren voor een totaaloplossing zoals kelderbekuiping of kelderdrainage. Beide methoden zijn er op gericht, om uw kelder in het geheel weerbaar te maken tegen alle soorten water en vocht.

U heeft hierna eigenlijk geen enkel omkijken meer naar uw kelder, omdat zowel de kelderwanden als de keldervloer na de behandeling 100% waterdicht en tegen vocht beschermd zijn.

Vochtbestrijding kelder in regio Zevergem

Diverse mechanische ventilatiesystemen

Is het vochtprobleem in uw kelder vooral te wijten aan een te hoge luchtvochtigheid? Dan zult u waarschijnlijk last hebben van vochtige plekken in uw kelder door condensatie. Condens kan zeer veel schade aanrichten, indien hier gedurende een lange periode niets aan wordt gedaan.

De oplossing voor condensatieproblemen is echter heel simpel: zorgen voor voldoende ventilatiemogelijkheden. Dit kan gerealiseerd worden door middel van een mechanisch ventilatiesysteem.

Water-Dicht Vochtbestrijding komt ook bij u langs in regio Zevergem

Wilt u graag achterhalen waarom u vocht in uw kelder heeft? En daarna natuurlijk ook meteen van het vochtprobleem afgeholpen worden? Neem dan nu contact op met Water-Dicht Vochtbestrijding!

Met meerdere decennia aan ervaring en expertise onder onze riem, kunnen wij elk vochtprobleem in een mum van tijd herkennen én bestrijden. Bel ons vandaag nog en vraag uw GRATIS vochtanalyse, die bovendien volledig vrijblijvend is. Wij komen snel ter plaatse, ook in regio Zevergem, waar wij al heel wat kelders 100% waterdicht gemaakt hebben. 

Download onze infogids: zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe u zelf vochtproblemen kunt opsporen en oplossen.
Geschreven door onze vochtexperts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*