Last van schimmel in huis?

Een huis met schimmel op de muren of schimmel in vochtige ruimten zoals de kelder, keuken of badkamer ziet er niet alleen vies en onverzorgd uit. Die vuile zwarte plekken op schimmelmuren verspreiden een muffe en onaangename geur en zijn bovendien erg ongezond. Wanneer u schimmel in uw woning opmerkt, wacht u dus beter niet te lang om het probleem aan te pakken.  

Schimmel kan heel wat verschillende oorzaken hebben, zoals opstijgend vocht, condensatieproblemen of doorslaand vocht. Aan de hand van een grondige vochtdiagnose, die bovendien gratis is, zal Water-Dicht de oorzaak van de schimmel in kaart brengen, zodat er een gepaste oplossing op maat van het probleem kan opgesteld worden. 
Water-Dicht pakt het probleem bij de bron aan. Zo kunnen we garanderen dat na behandeling muurschimmel in uw huis geen kans meer krijgt.

Oorzaken van schimmels in huis

Meestal worden schimmel in huis en muurschimmel veroorzaakt door een combinatie van verschillende vochtproblemen, slechte isolatie en onvoldoende ventilatie van de ruimte. Opstijgend vocht en condensatie zijn ook belangrijke oorzaken voor huis schimmel. Schimmel komt vaak voor in keukens, badkamers, kelders en andere vochtige ruimtes. Schimmel is niet alleen vies van uitzicht, hij ruikt ook zeer onaangenaam. En schimmel die niet wordt verwijderd, wordt alleen maar erger.

→ Last van schimmel in huisContacteer ons voor een gratis analyse

Schimmel vormt een risico voor uw gezondheid

Schimmelmuren en huisschimmel kunnen gezondheidsklachten geven. Vooral mensen die lijden aan bepaalde allergieën of last hebben van astma, eczeem, rinitis, bronchitis en andere ademhalingsstoornissen lopen een verhoogd risico. Hun aandoening kan door schimmel verergeren. Het is bovendien bewezen dat kinderen die in vochtige huizen wonen 2,5 keer meer luchtwegaandoeningen hebben dan andere kinderen die in droge huizen opgroeien.

Schimmels op muren verwijderen

Water-Dicht weet precies hoe schimmel in huis, de badkamer of kelder behandeld moeten worden. Om schimmel te verwijderen moet de oorzaak aangepakt worden. Gewone schimmelreinigingsmiddelen verwijderen de schimmel tijdelijk, maar verhelpen niet aan de oorzaak van het schimmelprobleem. De schimmel die u heeft weggepoetst, ziet u na verloop van tijd weer terugkomen. Water-Dicht zorgt voor een definitieve schimmel oplossing. In functie van de ernst van het vochtprobleem en afhankelijk van de oorzaak ervan, kunnen wij verschillende behandelmethodes toepassen.

Snel schimmel verwijderen?

Water-Dicht heeft diverse middelen om schimmel te behandelen. Wij willen het probleem resoluut bij de basis aanpakken en gaan daarom eerst de oorzaak van de schimmelvorming zoeken. Afhankelijk van de oorzaak kunnen wij eerst uw muren injecteren of uw kelder waterdicht maken. Nadien gaan wij de schimmel volledig verwijderen. Zo lossen wij elk schimmelprobleem definitief op en kunt u met uw gezin in een gezond huis wonen. Ook last van schimmel in huis? Bel voor een gratis diagnose 0800/61.667

Water-Dicht verhelpt direct schimmels in huis

Wilt u zo snel mogelijk een definitieve oplossing voor schimmel in huis? Neem onmiddellijk contact met ons op en binnen de  48 uur kunt u ons vochtbestrijdingsteam bij u thuis verwachten voor een inspectie van uw vochtproblemen en een gratis vochtdiagniose.

Ook last van schimmels in huis? →Contacteer ons voor een definitieve oplossing