Vochtbestrijding: dat is de specialisatie van Water-Dicht !

Uw vochtspecialist in Vlaanderen!

Water-Dicht heeft van vochtbestrijding zijn specialiteit gemaakt.  Wij werken al jaren voor mensen die kampen met vochtproblemen, water in de kelder, opstijgend vocht, natte muren en schimmel in huis. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen wij ons gerust vakspecialist in vochtbestrijding noemen. Ons vochtbestrijdingsteam gaat dagelijks aan de slag in de regio Vlaanderen. Onze aanpak vochtbestrijding bestaat o.a. uit:

  • vochtproblemen oplossen
  • kelders waterdicht maken
  • opstijgend vocht bestrijden
  • kelderdichtingen uitvoeren.
Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

Onze missie

Wij analyseren, diagnosticeren, verhelpen en voorkomen  diverse vochtproblemen in huis. Wij maken ons sterk voor comfortabel woonplezier in schone en droge huizen. Wij gaan geen vochtprobleem uit de weg. En wij geven ook praktisch advies en concrete tips om verdere vochtproblemen, vochtplekken en schimmel in  huis te voorkomen. Wij zijn uw partner bij uitstek voor het bestrijden van alle vochtproblemen. Samen maken wij  uw huis vochtvrij.

Onze werkwijze

Na uw online aanvraag of uw telefoontje komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw vochtprobleem te  analyseren. Wij doen een gratis vochtmeting en gaan het vochtprobleem grondig bekijken en beoordelen. U krijgt meteen een  eerste advies.  Wij stellen ook een uitgebreide en duidelijke offerte op om uw vochtproblemen, opstijgend vocht of schimmel in huis te behandelen of uw kelder waterdicht te maken. Gaat u akkoord met onze offerte dan kunt u een afspraak maken  om de bestelde werken in te plannen in onze agenda’s.

Vocht problemen in huis? →Contacteer ons voor een definiteve oplossing