Opkomend vocht bestrijden

Opkomend vocht bestrijden : de specialiteit van Water-dicht

Heeft u plotse verkleuring van uw muren? Komt uw behang ergens los? Dan heeft u af te rekenen met een vochtprobleem. Vermits uw muren het grondwater naar boven zuigen tast dit algauw de stabiliteit van uw woning aan. Laat ons dus zo snel mogelijk dat opkomend vocht bestrijden.

Opkomend vocht bestrijden : best is dit te behandelen bij de bron

Er zijn eigenlijk vele verschillende oorzaken voor vochtige muren. Ofwel het vocht van boven naar binnen gesijpeld. Ofwel lijkt het vooral dat de onderkant van uw muren is aangetast? In dat laatste geval hebt u te maken met opkomend vocht. Behandelen we één muur of meteen uw hele woning? Dat hangt af van de ernst van de situatie. Opkomend vocht bestrijden is hier dus wel van toepassing.

Opkomend vocht bestrijden : behandelen doen we zo …

Door de jaren heen heeft Water-dicht heeft een vast stramien om opkomend vocht te bestrijden ontwikkeld. We komen eerst steeds ter plaatse om te onderzoeken wat de echte boosdoener is. Zodra deze gekend is stellen we een gedetailleerde offerte op. Gaat u akkoord met deze offerte dan komen we het opkomend vocht bestrijden. We boren eerst gaatjes in uw muur. Deze spuiten we dan in met een vochtwerende gel of een vochtwerende vloeistof in. Daarna verspreidt deze zich in uw muur waardoor er in de muur een waterdichte laag ontstaat. Met als gevolg dat het grondwater in de grond blijft!

Opkomend vocht bestrijden : behandeling en perfecte afwerking

Met het opvullen van de geboorde gaatjes is onze opdracht echter niet volbracht! De Water-dicht vakman voert nog volgende bijkomend taken uit: behandeling van de hele muur nog met een zoutbarrière & aanbrengen van een nieuwe pleiterlaag. Zo is alles weer in perfecte staat. Laat dus opkomend vocht bestrijden over aan een echte specialist. Mag Water-dicht uw opkomend vocht bestrijden? Geef dan gauw een seintje!