Water in kelder

Hoe herkent u dat u last heeft van water in de kelder? Het vocht sijpelt door de muren, op de vloer liggen watervlekken en de opgeslagen spullen en  producten voelen kleverig en wak  aan.  U heeft beslist een vakspecialist in vochtbestrijding nodig om het  water in uw kelder te bestrijden. Hoog tijd om Water-Dicht te bellen voor een effectieve oplossing om uw kelder waterdicht te maken.

Kelder waterdicht maken

Een probleem van water in de kelder kunt u jammer genoeg  niet zelf oplossen. Vocht dat langs de muur naar beneden lekt of vanuit de grond omhoog stijgt, gaat niet uit zichzelf weg. Wij bestrijden water in de kelder met de juiste kelderdichting. Wij gaan eerst een gratis vochtdiagnose stellen om de oorzaak van het water in uw kelder te ontdekken. De diagnose levert belangrijke informatie om een structurele oplossing voor een waterdichte kelder te kunnen bieden.  Wij gaan u precies vertellen waar het probleem zit en hoe wij  uw kelder definitief waterdicht kunnen  maken.

Water in de kelder: wij lossen het op!

Als vochtspecialist hebben wij al vele klanten aan een waterdichte kelder kunnen helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat u ook af wilt van dat water in uw kelder. Dan blijven uw voorraden opnieuw aangenaam droog aanvoelen en veegt u met uw handen weer langs kurkdroge muren. Wij kunnen een speciaal vochtbestrijdingsmiddel in uw keldermuren aanbrengen. Het enige wat u hoeft te doen, is  Water-Dicht bellen.