Waarom kiezen voor Water-Dicht?

Water-Dicht heeft van vochtbestrijding zijn specialiteit gemaakt. Wij werken al jaren voor mensen die kampen met vochtproblemen, water in de kelder, opstijgend vocht, natte muren en schimmel in huis. Met meer dan 30 jaar ervaring en een ruime technische kennis mogen wij ons gerust vakspecialist in vochtbestrijding noemen.

Ons vochtbestrijdingsteam gaat dagelijks aan de slag in Vlaanderen om volgende vochtproblemen aan te pakken:

  • Diagnose stellen en oplossen van diverse vochtproblemen
  • Waterdicht maken van kelders en uitvoeren van kelderdichting
  • Bestrijden van opstijgend vocht

Opstijgend vocht

1. Onze missie

Water-Dicht analyseert, diagnosticeert, verhelpt en voorkomt diverse vochtproblemen in huis. Wij maken ons sterk voor comfortabel woonplezier in propere en droge huizen. Wij gaan geen vochtprobleem uit de weg. En wij geven ook praktisch advies en concrete tips om verdere vochtproblemen, vochtplekken en schimmel in huis te voorkomen. Wij zijn uw partner bij uitstek voor het bestrijden van alle vochtproblemen. Samen maken wij uw huis vochtvrij.

Oplossing voor vocht problemen? Bel gratis voor meer info 0800/61.667

2. Onze werkwijze

Na uw online aanvraag of uw telefoontje komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw vochtprobleem te analyseren. Wij doen een gratis vochtmeting en gaan het vochtprobleem grondig bekijken en beoordelen. U krijgt meteen een eerste advies. Wij stellen ook een uitgebreide en duidelijke offerte op om uw vochtproblemen, opstijgend vocht of schimmel in huis te behandelen of uw kelder waterdicht te maken. Gaat u akkoord met onze offerte dan plannen we de werken samen in.

Werken met Water-Dicht betekent:

  • Geen onaangename verrassingen: Water-Dicht komt gemaakte afspraken na, zowel qua prijs als vooropgestelde timing.
  • Proper werk: we beschermen uw meubels en interieur en laten de werf steeds opgeruimd achter, ook al duren de werken soms meerdere dagen.
  • Tot in de puntjes verzorgd werk, met oog voor detail: na uitvoering van de werken werken we de gemaakte boorgaten en groeven volledig weg, zodat u nog nauwelijks kan zien waar de behandeling precies is gebeurd.

Vocht problemen in huis? →Vraag je gratis vocht diagnose aan