Kelderafdichting

Heel wat huizen in België hebben last van een vochtige kelder. U heeft  misschien ook  te maken met waterinsijpeling, klamme voorraden en nare luchtjes in de kelder. Het spreekt voor zich dat u daar zo snel mogelijk van af wil raken. De enige manier om van uw vochtige kelder af te komen is een definitieve oplossing met kelderafdichtingHet is perfect mogelijk om voorgoed af te rekenen met die natte voeten en stank en op korte termijn  een waterdichte kelder te hebben.  

Kelderafdichting

Ook  uw kelder kunnen wij probleemloos  waterdicht maken.  Als vocht in de kelder effectief wordt aangepakt met een grondige oplossing kunt u uw kelder ook isoleren. Wij gaan dus altijd eerst onderzoeken waar deze vochtproblemen vandaan komen. Komt het water  binnen door de muren en heeft u last van vochtige muren? Misschien is de betonnen vloer is gescheurd ? Of er is een lek in de waterleiding?  Wanneer zij de oorzaak hebben vastgesteld, kunnen onze specialisten een definitieve kelderdichting voorstellen.

Kelderdichting

Ons werkgebied ligt vooral in Oost- en West-Vlaanderen, dus ook bij u in de buurt. Als ook u liever in een droge kelder komt,  kunt u best de betere vochtspecialist inschakelen voor een waterdichte kelder.  Wij komen langs om de juiste  oorzaak van uw vochtige kelder te achterhalen en bezorgen u  een gedetailleerde offerte voor de kelderdichting. Na uw akkoord gaan onze vakmannen aan de slag om uw kelder waterdicht te maken. Neem contact op met Water-Dicht voor een waterdichte kelder!

Download onze info gids: Zelf vochtproblemen oplossen en herkennen

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe zelf vochtproblemen op te sporen en op te lossen.
Geschreven door onze vocht experts Dirk en Frederik.
Naam*
E-mail*