Kelder dichting

Kelder dichting

Water-Dicht is dé vochtexpert op het gebied van kelder dichting, vochtbestrijding en opstijgend vocht in huis. Wij pakken schimmelvorming aan en behandelen de diverse vochtproblemen die kunnen ontstaan door grondwater of  vocht dat uw kelder binnendringt.

Kelder dichting bij vochtige kelders

Wanneer uw kelder een muffe geur verspreidt, heeft u vast water in uw kelder. Misschien ziet u ook schimmel op de muren of staat er zelfs regelmatig water in uw kelder. Om kelderwater verder te voorkomen is een  waterdichte kelder een must. Dan is een doeltreffende kelderdichting de beste manier  om van uw vochtige kelder af te komen.

Kelderafdichting bij kelder grondwater

Wanneer grondwater in uw buitenmuren en binnenmuren omhoog stijgt, heeft u te maken met opstijgend vocht. Zeker als u veel spullen opslaat in uw kelder is dit bijzonder hinderlijk. Dit probleem van water in de kelder door grondwater pakt Water-Dicht aan bij de basis. Met speciale technieken van kelderdichting zorgen wij ervoor dat er geen water meer in uw kelder komt.

Een waterdichte kelder met behulp van onze vochtexperts

Een waterdichte kelder vraagt om een structurele aanpak die jarenlang doorwerkt en u voorgoed van uw vochtige kelder afhelpt. Water-Dicht heeft vochtexperts door heel Vlaanderen, die met veel deskundigheid uw kelder waterdicht maken. Om de oorzaak van uw vochtige kelder te traceren, komen wij eerst bij u thuis om een GRATIS vochtmeting te doen. Onze expert zoekt uit waarom er water in de kelder staat  om dan het probleem bij de basis aan te pakken. Zodra de oorzaak is achterhaald,  kan hij  u de  meest effectieve manier om uw kelder waterdicht te maken presenteren.

Vochtige keldermuren en schimmel

Water-Dicht behandelt ook vochtige keldermuren en kan ook de schimmel verwijderen op de keldermuren die zijn aangetast door opstijgend vocht door grondwater. Met Water-Dicht haalt u een team van ervaringsdeskundigen in huis die dagelijks kelderafdichting en waterafdichting afhandelen voor vochtige kelders in heel Vlaanderen. klik Water-Dicht voor een team bij u in de buurt. Kijk bij Kelder waterdicht maken voor meer informatie en offerte-aanvraag voor kelderdichting.