Vocht in uw kelder? Kelderdichting maakt uw kelder vochtvrij

Hebt u last van vocht in uw kelder? Dan pakt u dit probleem best zo snel mogelijk aan, want een natte kelder komt uw woning absoluut niet ten goede. Keldermuren vormen immers goede. Keldermuren vormen immers de basis van uw volledige woning.

Laat uw kelder waterdicht maken en vraag Water-Dicht Vochtbestrijding om een grondige kelderdichting bij u uit te voeren. Wij garanderen dat uw kelder hierna zodanig droog is, dat u er voortaan zelfs uw was kunt laten drogen.

1. Wat is kelderdichting?

Kelderdichting wordt ook wel kelderbekuiping genoemd. Kelderdichting is een efficiënte oplossing voor vrijwel elke kelder en kruipruimte die te maken heeft met vochtproblemen. Hebt u last van vocht in de kelder door binnentredend grondwater? Of heeft u te kampen met binnensijpelend regenwater?

→ Meer info over kelderdichtingContacteer ons voor gratis advies

Dan kan kelderdichting de perfecte oplossing bieden. Kelderbekuiping bestaat namelijk uit het aanbrengen van meerdere waterafstotende lagen in en achter uw kelderwanden en, indien nodig, ook keldervloer. Via deze lagen wordt extern vocht naar uw afvoer geleid, en zal het bijgevolg niet langer in uw kelder terechtkomen en daar vochtproblemen veroorzaken.

Advies over kelderdichting? Bel ons gratis 0800/61.667

2. Lost kelderdichting vochtproblemen in uw kelder definitief op?

Kelderdichting is dé methode bij uitstek om vocht en vochtproblemen in uw kelder te voorkomen en op te lossen. Een kelder is omwille van meerdere redenen nu eenmaal zeer gevoelig voor vocht. Zo ligt een kelder ondergrond, waardoor regenwater en grondwater gemakkelijk uw kelder binnendringen.

Door het plaatsen van speciale waterafstotende lagen in en achter uw kelderwanden, voorkomt u dat vocht via deze weg uw kelder kan binnensijpelen. U bestrijdt daarmee trouwens niet alleen vochtproblemen in uw kelderruimte, maar ook de gevolgen die hiermee gepaard kunnen gaan.

Een vochtige kelder kan namelijk ook leiden tot opstijgend vocht, wat ook andere delen van uw woning zal aantasten. Door het probleem bij de kern aan te pakken en uw kelder volledig waterdicht te maken, heeft u nooit meer last van een natte kelder en blijft uw huis heerlijk vochtvrij.

3. Hoeveel kost kelderdichting?

De prijs van kelderdichting is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe groot is uw kelder? Uit welke materialen is uw kelder vervaardigd? Wat is de precieze oorzaak van het onderliggende vochtprobleem in uw kelder? Pas nadat onder andere deze vragen beantwoord zijn, krijgt u een idee van wat de kelderbekuiping u ongeveer zal kosten.

UIteraard kan Water-Dicht Vochtbestrijding u helpen bij het opmaken van dit kostenplaatje. Wij voeren een gratis en vrijblijvende vochtdiagnose bij u uit. Deze vochtanalyse brengt het vochtprobleem of vochtproblemen in kaart. Vervolgens kunnen we u de meest efficiënte oplossing voorstellen.

In sommige gevallen kunnen ook andere methodes of oplossingen soelaas bieden. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een ventilatiesysteem. Een combinatie van verschillende oplossingen is ook mogelijk. Alles is afhankelijk van uw specifieke situatie en vraag. Wilt u op korte termijn meer weten? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan voor u klaar met helder en duidelijk advies.

4. In slechts enkele stappen naar een waterdichte kelder.

Volg het proces hieronder in 360°.

Vochtige kelder? →Contacteer ons voor een definitieve oplossing