Vochtbestrijding Gent

Historische panden en waterlopen: de charme van Gent bekoort iets minder als u te kampen heeft met vocht in huis. Gelukkig staat Water-dicht klaar voor een grondige vochtbestrijding in Gent en de wijde omgeving. Hebt u last van water in de kelder of een muffe geur in huis? Vocht sijpelt op alle mogelijke manieren uw woning binnen. Water-dicht stelt altijd een uitgebreide diagnose van het probleem vóór het overgaat tot de vochtbestrijding.

Gratis vochtdiagnose

Van Afsnee tot Zelzate staan wij voor u klaar! Geef snel een seintje, dan staan we binnen 48 uur aan uw deur. In Gentbrugge, Sint-Amandsberg of waar dan ook in Gent. En het beste nieuws? De vochtdiagnose is gratis. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte waarin we haarfijn uitleggen welke ingrepen nodig zijn.

Vakwerk tegen vocht

Bent u klaar voor een definitieve vochtbestrijding in Gent? Onze vakmannen alvast wel! Dankzij onze uitgebreide ervaring vinden we altijd een oplossing voor uw probleem. Laat snel weten waarvan we ú mogen redden. Kiest u voor een vochtvrij huis? Water-dicht regelt met plezier uw vochtbestrijding in Gent en omgeving. Laat gauw van u horen!

Lid van volgende federaties

res4825627_10

Bouwunie, Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie.

confederatie-bouw

De Confederatie Bouw is een belangenorganisatie die in België de hele bouwsector vertegenwoordigt. Zij komt op en verleent diensten en advies aan méér dan 15.000 zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven uit alle takken.

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technische Centrum Voor het Bouwbedrijf (W.T.C.B.) is een particuliere onderzoeksinstelling en die heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen.

Ga terug naar boven