Opstijgend Vocht Oost-Vlaanderen

Opstijgend vocht Oost-Vlaanderen

Vertonen uw muren afbladerende verf of schimmelvlekken? Of teistert een muffe geur uw huis? Dan heeft u te maken met opstijgend vocht. Water-Dicht is dé specialist in Oost-Vlaanderen om dit probleem aan te pakken Geef snel een seintje!

Opstijgend vocht in Oost-Vlaanderen: hoe de boosdoener opsporen

Bij opstijgend vocht komen uw bouwmaterialen in rechtstreekse verbinding met het grondwater. De oorzaak ligt bij de waterkerende folie die helemaal niet of totaal verkeerd werd aangebracht. Soms is de folie wél juist aangebracht, maar raakte ze beschadigd bij verbouwingswerkzaamheden. Water-Dicht komt met plezier langs om de juiste oorzaak van opstijgend vocht op te sporen.

Opstijgend vocht in Oost-Vlaanderen: muur injecteren

Injecties met vochtwerende gel zijn de beste oplossing voor opstijgend vocht in Oost-Vlaanderen . Uw Water-Dicht-vakman boort gaatjes aan de onderkant van uw muur en spuit die in. Door de zuigende kracht van de bouwmaterialen verspreidt de vochtwerende gel zich snel over het hele oppervlak van de muur. Zo ontstaat er een vochtbarrière en krijgt opstijgend vocht geen kans meer! Uw opstijgend vocht in Oost-Vlaanderen voorgoed verbannen? Bel snel naar Water-Dicht   Opstijgend vocht Oost-Vlaanderen by Water-dicht www.water-dicht.be

Lid van volgende federaties

res4825627_10

Bouwunie, Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie.

confederatie-bouw

De Confederatie Bouw is een belangenorganisatie die in België de hele bouwsector vertegenwoordigt. Zij komt op en verleent diensten en advies aan méér dan 15.000 zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven uit alle takken.

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technische Centrum Voor het Bouwbedrijf (W.T.C.B.) is een particuliere onderzoeksinstelling en die heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen.

Ga terug naar boven