Kelderdichting Roeselare

Vocht of wateroverlast in uw kelder is geen pretje. Kelderdichting Roeselare kan u de perfect waterdichte kelder bezorgen. Een droge kelder is immers belangrijk. Met een vochtige kelder wordt uw leefruimte kleiner, gaat uw energierekening omhoog en loopt uw gezondheid soms gevaar. Wij kunnen uw kelder perfect afdichten en opnieuw waterdicht maken. Ons team van Kelderdichting Roeselare beschikt over de nodige kennis en de professionele meetapparatuur om een correcte diagnose te stellen. Daarna kunnen wij u de juiste oplossing voorstellen voor een structurele afdichting. Wij veranderen uw vochtige kelder opnieuw in een prettige  bruikbare ruimte. Zo krijgt u meer woonplezier, stijgt de waarde van uw woning, dalen uw energiekosten en blijven uw gezondheidsrisico’s beperkt. Begin alvast uit te kijken naar een waterdichte kelder en vul vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen binnen de 24 uur contact met u op! Kelderdichting Roeselare is de nummer 1 in het waterdicht maken van kelders in uw omgeving. Kelderdichting Roeselare by Water-dicht www.water-dicht.be

Lid van volgende federaties

res4825627_10

Bouwunie, Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie.

confederatie-bouw

De Confederatie Bouw is een belangenorganisatie die in België de hele bouwsector vertegenwoordigt. Zij komt op en verleent diensten en advies aan méér dan 15.000 zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven uit alle takken.

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technische Centrum Voor het Bouwbedrijf (W.T.C.B.) is een particuliere onderzoeksinstelling en die heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen.

Ga terug naar boven