Kelderdichting Kortrijk

Kelderdichting in Kortrijk

Een vochtige kelder is geen lachertje. Na elke stevige regenbui kunt u weer water beginnen opdweilen.  Dat is niet meer nodig want Water-Dicht kan u een permanente oplossing aanbieden. Onze vakmannen komen met plezier bij u langs in Kortrijk om een doeltreffende  kelderdichting voor te stellen.

Kelderdichting in Kortrijk, Zwevegem of Waregem?

Na een grondige – gratis – analyse van het vochtprobleem, stellen we een offerte voor u op. Hoe eerder u de offerte goedkeurt, hoe sneller  wij  uw kelderdichting kunnen inplannen. Onze ervaren vakmannen werken zowel  in Kortrijk of Zwevegem als Roeselare of Waregem. Onze gespecialiseerde Water-Dicht-teams staan overal in Vlaanderen voor u klaar.

Kelderdichting in Kortrijk: echt resultaat

Het resultaat van uw kelderdichting in Kortrijk is meer dan een vochtvrije kelder. De stabiliteit van uw huis is niet langer in gevaar, vochtminnend ongedierte trekt weg en u heeft geen zorgen meer over de mogelijke gezondheidsrisico’s. Kies vandaag nog voor een droge kelder met voldoende opslagcapaciteit voor uw spullen en bel snel naar Water-Dicht voor een kelderdichting in Kortrijk. Kelderdichting Kortrijk by Water-dicht www.water-dicht.be

Lid van volgende federaties

res4825627_10

Bouwunie, Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie.

confederatie-bouw

De Confederatie Bouw is een belangenorganisatie die in België de hele bouwsector vertegenwoordigt. Zij komt op en verleent diensten en advies aan méér dan 15.000 zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven uit alle takken.

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technische Centrum Voor het Bouwbedrijf (W.T.C.B.) is een particuliere onderzoeksinstelling en die heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen.

Ga terug naar boven