Kelderdichting Brugge

Wanneer uw kelder iedere winter opnieuw last heeft van waterinsijpeling kiest u beter voor een permanente oplossing. Water-Dicht staat voor u klaar om te bekijken hoe we uw kelderdichting in Brugge optimaal kunnen aanpakken.

Kelderdichting in Brugge: onze ervaring maakt het verschil

Een vochtige kelder is geen pretje. En u bent zeker niet de enige met dit probleem. Het hele jaar door  voeren wij talrijke kelderdichtingen uit in Vlaanderen, van Brugge tot Hasselt en van Torhout tot Turnhout. Zoveel ervaring met diverse vochtproblemen leverde ons onschatbare kennis en expertise op. Daar doet ook u zich voordeel mee: we weten perfect welke aanpak werkt en welke niet. Dus krijgt ú altijd de juiste oplossing op maat van uw kelder.

Kelderdichting in Brugge: vier waterdichte lagen

Een droge kelder begint met een waterdichte cementering: dé specialiteit van Water-Dicht. Een stevige binnenkuip houdt het vocht voorgoed buiten. Met vier lagen van gespecialiseerde materialen werken wij uw kelderdichting definitief af. Benieuwd naar onze resultaten in Brugge,  bel dan snel Water-Dicht. Kelderdichting Brugge by Water-dicht www.water-dicht.be

Lid van volgende federaties

res4825627_10

Bouwunie, Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie.

confederatie-bouw

De Confederatie Bouw is een belangenorganisatie die in België de hele bouwsector vertegenwoordigt. Zij komt op en verleent diensten en advies aan méér dan 15.000 zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven uit alle takken.

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technische Centrum Voor het Bouwbedrijf (W.T.C.B.) is een particuliere onderzoeksinstelling en die heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen.

Ga terug naar boven